I Fårvang SFO tilstræber vi i morgenåbningen, at give børnene en rolig start på dagen.
Vi hygger om morgenen hvor stearinlysene er tændt, der har vi tid til det enkelte barn, tid til den gode snak og eventuelt en kop kaffe med forældrene.

Vi åbner kl. 6.15 og børnene kommer allerede der og hjælper med at dække bord. Morgenmaden består af: Havregrød - havregryn -  mælk - vand - rugbrød - ost.

Vi sidder samlet ved det store bord og får morgenmad sammen fra 6.15-7.30.
Når børnene er færdige med morgenmaden, går de i små grupper hvor de tegner, klipper, bygger med magneter og klodser, spiller spil, læser bøger, leger i glasgangen og spiller bordtennis nede i mellembygningen.

Fra kl. 7.30 kommer der flere og flere børn, og samtidig stiger lydniveauet mærkbart.

I indskolingsafdelingen er vi enige om, at det bedste for børnene er at komme ud og få noget frisk luft i ca. 20 min, inden vi ringer ind kl. 8.00 det giver dem mere ro, inden de skal i gang med skolearbejde.

De fleste af børnene giver udtryk for, at de kan godt lide at komme udenfor i den friske luft, inden de skal ind og koncentrere sig.

Kl. 8.0 går morgenvagterne ind og åbner op i klasselokalerne og fortæller børnene, at de stille og roligt skal gå ind i klasserne og sætte sig ned og finde deres bøger frem.

Derefter tager skolen over kl. 8.10.